071 - 799 80 93

Klusbedrijf in Leiden

Plannen voor een badkamer renovatie?

Al vijftien jaar voeren wij in de regio van Leiden badkamer renovaties uit. Die ervaring leert dat iedereen andere wensen heeft. Daarop proberen wij zo goed mogelijk in te spelen. Wilt u uw badkamer verbouwen, bijvoorbeeld om een moderne inloopdouche te creëren? Droomt u van een luxe bubbelbad of wilt u uw badkamer een nieuwe sfeer of uitstraling geven? Voor onze vakmannen is dit geen enkel probleem.

Een badkamer moet niet alleen mooi zijn, ook technisch moet alles in orde zijn. De leidingen mogen niet lekken en dienen netjes in de muur weggewerkt te zijn. De elektriciteit moet waterdicht en veilig aangesloten worden. Daarnaast denken wij mee over de warmwateraanvoer. Voor sommige douches en badkranen, zoals regen- of massagedouchekoppen, is wat meer capaciteit nodig vanuit de CV ketel of geiser. Aan de hand van uw wensen stellen wij een plan op dat technisch compleet en realistisch is.

Service van A tot Z

Wij staan u bij van de sloop van uw oude badkamer tot de volledige afwerking van uw nieuwe badkamer. Wanneer u voor een volledige badkamer renovatie gaat, dan beginnen we met het bespreken van uw wensen en het opstellen van een plan. Als een akkoord is bereikt over de tekeningen, dan gaan we over op het slopen en afvoeren van de oude badkamer. U kunt dit eventueel ook zelf doen om kosten te besparen.

Vervolgens lopen we bestaande leidingen en elektrapunten langs voor een controle. Zwakke plekken en defecten worden door ons opgelost om latere problemen te voorkomen. Als er nieuwe aansluitingen nodig zijn voor bijvoorbeeld een extra kraan, dan leggen wij die ook aan. Daarna kunnen we aan de slag met nieuwe tegels, stucwerk, vloer, sanitair, verlichting etc. Met onze expertise in alle aspecten van badkamer renovatie, heeft u maar één bedrijf nodig om alle klussen uit te laten voeren!

Kleine aanpassingen in de badkamer

Wij doen meer dan een gehele badkamer verbouwen: ook kleine aanpassingen in de badkamer zijn uiteraard geen probleem. Kunt u de flesjes shampoo, zeep en crèmepjes niet meer kwijt? Dan is het verstandig om een nieuw badkamermeubel te laten installeren. Een mooi badkamermeubel verandert de aanblik van uw badkamer en de opbergruimte zorgt voor een minder rommelig geheel. Een ander ruimtecreërende aanpassing is het vervangen van een staand toilet door een hangend toilet. Doordat de vloer eronderdoor loopt, lijkt de badkamer ruimtelijker en lichter. Bovendien is een zwevend toilet makkelijker schoon te maken.

Badkamer aanpassen voor ouderen

Als u fysiek wat kwetsbaarder bent of wordt, dan is het fijn om in de badkamer wat extra houvast te hebben. De vloer van de badkamer kan na het douchen erg glad worden en u kunt uitglijden. Wij hebben ervaring met het installeren van allerlei veiligheidsaanpassingen waardoor u met vertrouwen gebruik kunt maken van uw badkamer. Naast extra houvast kunnen wij onder andere:

 • Douchezitjes installeren
 • Toiletverhogers aanbrengen
 • Armsteunen monteren
 • Aangepaste kranen aansluiten

Badkamer renovatie in Leiden

Voor Klusbedrijf Leiden is geen klus te groot of te klein. Bent u op zoek naar een professionele vakman voor een badkamer renovatie in Leiden en omgeving? Neem gratis en vrijblijvend contact op via ons contactformulier of bel 071 - 799 80 93! Liever eerst inzicht in uw kosten? Vraag dan onze gratis offerte aan.

Werkgebied

Leiden, Oegstgeest, Katwijk, Valkenburg, Voorschoten, Zoetermeer, Alphen aan Den Rijn, Noordwijk en Sassenheim.

Waarom Klusbedrijf Leiden

 • Jarenlange ervaring
 • Badkamer en keukenrenovaties
 • Vakmanschap en scherpe prijzen

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Diensten

 • Montage
 • Installatie
 • Schilderwerk
 • Stucwerk
 • Tegelwerk
 • Metselwerk
 • Beoordelingen

  Het is voor ons van groot belang dat u als klant tevreden bent. Lees wat klanten van onze diensten vinden.

  Hoofdvestiging