085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Klussen Leiden
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een klussen in Leiden?

Wij brengen u snel in contact met een klussen die werkzaam is in Leiden

Plannen voor een badkamer renovatie?

Al vijftien jaar voeren wij in de regio van Leiden badkamer renovaties uit. Die ervaring leert dat iedereen andere wensen heeft. Daarop proberen wij zo goed mogelijk in te spelen. Wilt u uw badkamer verbouwen, bijvoorbeeld om een moderne inloopdouche te creëren? Droomt u van een luxe bubbelbad of wilt u uw badkamer een nieuwe sfeer of uitstraling geven? Voor onze vakmannen is dit geen enkel probleem.

Een badkamer moet niet alleen mooi zijn, ook technisch moet alles in orde zijn. De leidingen mogen niet lekken en dienen netjes in de muur weggewerkt te zijn. De elektriciteit moet waterdicht en veilig aangesloten worden. Daarnaast denken wij mee over de warmwateraanvoer. Voor sommige douches en badkranen, zoals regen- of massagedouchekoppen, is wat meer capaciteit nodig vanuit de CV ketel of geiser. Aan de hand van uw wensen stellen wij een plan op dat technisch compleet en realistisch is.

Service van A tot Z

Wij staan u bij van de sloop van uw oude badkamer tot de volledige afwerking van uw nieuwe badkamer. Wanneer u voor een volledige badkamer renovatie gaat, dan beginnen we met het bespreken van uw wensen en het opstellen van een plan. Als een akkoord is bereikt over de tekeningen, dan gaan we over op het slopen en afvoeren van de oude badkamer. U kunt dit eventueel ook zelf doen om kosten te besparen.

Vervolgens lopen we bestaande leidingen en elektrapunten langs voor een controle. Zwakke plekken en defecten worden door ons opgelost om latere problemen te voorkomen. Als er nieuwe aansluitingen nodig zijn voor bijvoorbeeld een extra kraan, dan leggen wij die ook aan. Daarna kunnen we aan de slag met nieuwe tegels, stucwerk, vloer, sanitair, verlichting etc. Met onze expertise in alle aspecten van badkamer renovatie, heeft u maar één bedrijf nodig om alle klussen uit te laten voeren!

Kleine aanpassingen in de badkamer

Wij doen meer dan een gehele badkamer verbouwen: ook kleine aanpassingen in de badkamer zijn uiteraard geen probleem. Kunt u de flesjes shampoo, zeep en crèmepjes niet meer kwijt? Dan is het verstandig om een nieuw badkamermeubel te laten installeren. Een mooi badkamermeubel verandert de aanblik van uw badkamer en de opbergruimte zorgt voor een minder rommelig geheel. Een ander ruimtecreërende aanpassing is het vervangen van een staand toilet door een hangend toilet. Doordat de vloer eronderdoor loopt, lijkt de badkamer ruimtelijker en lichter. Bovendien is een zwevend toilet makkelijker schoon te maken.

Badkamer aanpassen voor ouderen

Als u fysiek wat kwetsbaarder bent of wordt, dan is het fijn om in de badkamer wat extra houvast te hebben. De vloer van de badkamer kan na het douchen erg glad worden en u kunt uitglijden. Wij hebben ervaring met het installeren van allerlei veiligheidsaanpassingen waardoor u met vertrouwen gebruik kunt maken van uw badkamer. Naast extra houvast kunnen wij onder andere:

  • Douchezitjes installeren
  • Toiletverhogers aanbrengen
  • Armsteunen monteren
  • Aangepaste kranen aansluiten

Badkamer renovatie in Leiden

Voor Klusbedrijf Leiden is geen klus te groot of te klein. Bent u op zoek naar een professionele vakman voor een badkamer renovatie in Leiden en omgeving? Neem gratis en vrijblijvend contact op via ons contactformulier of bel 085 - 106 1600! Liever eerst inzicht in uw kosten? Vraag dan onze gratis offerte aan.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een klussen die werkzaam is in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606