0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Klusbedrijf Leiden
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een klusbedrijf in Leiden?

Wij brengen u snel in contact met een klusbedrijf die werkzaam is in Leiden

Plannen voor een badkamer renovatie?

Al vijftien jaar voeren wij in de regio van Leiden badkamer renovaties uit. Die ervaring leert dat iedereen andere wensen heeft. Daarop proberen wij zo goed mogelijk in te spelen. Wilt u uw badkamer verbouwen, bijvoorbeeld om een moderne inloopdouche te creëren? Droomt u van een luxe bubbelbad of wilt u uw badkamer een nieuwe sfeer of uitstraling geven? Voor onze vakmannen is dit geen enkel probleem.

Een badkamer moet niet alleen mooi zijn, ook technisch moet alles in orde zijn. De leidingen mogen niet lekken en dienen netjes in de muur weggewerkt te zijn. De elektriciteit moet waterdicht en veilig aangesloten worden. Daarnaast denken wij mee over de warmwateraanvoer. Voor sommige douches en badkranen, zoals regen- of massagedouchekoppen, is wat meer capaciteit nodig vanuit de CV ketel of geiser. Aan de hand van uw wensen stellen wij een plan op dat technisch compleet en realistisch is.

Service van A tot Z

Wij staan u bij van de sloop van uw oude badkamer tot de volledige afwerking van uw nieuwe badkamer. Wanneer u voor een volledige badkamer renovatie gaat, dan beginnen we met het bespreken van uw wensen en het opstellen van een plan. Als een akkoord is bereikt over de tekeningen, dan gaan we over op het slopen en afvoeren van de oude badkamer. U kunt dit eventueel ook zelf doen om kosten te besparen.

Vervolgens lopen we bestaande leidingen en elektrapunten langs voor een controle. Zwakke plekken en defecten worden door ons opgelost om latere problemen te voorkomen. Als er nieuwe aansluitingen nodig zijn voor bijvoorbeeld een extra kraan, dan leggen wij die ook aan. Daarna kunnen we aan de slag met nieuwe tegels, stucwerk, vloer, sanitair, verlichting etc. Met onze expertise in alle aspecten van badkamer renovatie, heeft u maar één bedrijf nodig om alle klussen uit te laten voeren!

Kleine aanpassingen in de badkamer

Wij doen meer dan een gehele badkamer verbouwen: ook kleine aanpassingen in de badkamer zijn uiteraard geen probleem. Kunt u de flesjes shampoo, zeep en crèmepjes niet meer kwijt? Dan is het verstandig om een nieuw badkamermeubel te laten installeren. Een mooi badkamermeubel verandert de aanblik van uw badkamer en de opbergruimte zorgt voor een minder rommelig geheel. Een ander ruimtecreërende aanpassing is het vervangen van een staand toilet door een hangend toilet. Doordat de vloer eronderdoor loopt, lijkt de badkamer ruimtelijker en lichter. Bovendien is een zwevend toilet makkelijker schoon te maken.

Badkamer aanpassen voor ouderen

Als u fysiek wat kwetsbaarder bent of wordt, dan is het fijn om in de badkamer wat extra houvast te hebben. De vloer van de badkamer kan na het douchen erg glad worden en u kunt uitglijden. Wij hebben ervaring met het installeren van allerlei veiligheidsaanpassingen waardoor u met vertrouwen gebruik kunt maken van uw badkamer. Naast extra houvast kunnen wij onder andere:

  • Douchezitjes installeren
  • Toiletverhogers aanbrengen
  • Armsteunen monteren
  • Aangepaste kranen aansluiten

Badkamer renovatie in Leiden

Voor Klusbedrijf Leiden is geen klus te groot of te klein. Bent u op zoek naar een professionele vakman voor een badkamer renovatie in Leiden en omgeving? Neem gratis en vrijblijvend contact op via ons contactformulier of bel 0800 255 3733! Liever eerst inzicht in uw kosten? Vraag dan onze gratis offerte aan.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Leiden en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606