085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Klussen Leiden
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een klussen in Leiden?

Wij brengen u snel in contact met een klussen die werkzaam is in Leiden

Betaalbare keukenrenovatie in Leiden

Droomt u van een vernieuwde keuken? Heeft u twee linkerhanden of heeft u geen tijd om uw keuken zelf aan te passen? Klusbedrijf Leiden staat voor u klaar! In de regio van Leiden zijn wij al meer dan vijftien jaar de specialist op het gebied van keukenrenovatie. Wij weten precies waar in uw geval mogelijkheden liggen en hoe we uw keuken betaalbaar kunnen renoveren.

Keuken renoveren of vervangen?

Keukenrenovatie is een makkelijke, relatief goedkope manier om uw keuken nieuw leven in te blazen. U kunt hierbij denken aan het vervangen van kastdeurtjes, apparatuur aanpassen, andere grepen, etc. Dit zorgt niet alleen voor een nieuwe uitstraling in uw woning, het werkt ook waardeverhogend.

U zult echter wel de afweging moeten maken of u inderdaad wilt kiezen voor renovatie of beter geheel een nieuwe keuken kunt laten installeren. Afhankelijk van de hoeveelheid aanpassingen die u voor ogen heeft, is het soms zelfs goedkoper om een nieuwe keuken te laten plaatsen. Het is zonde als u nu allerlei renovaties laat uitvoeren, terwijl u dan over twee jaar de keuken alsnog moet vervangen. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken en te bekijken wat voor u de beste optie is.

Hoe werkt keukenvervanging?

Een volledige keukenrenovatie begint bij het opstellen van een verbouwingsplan. Uw wensen worden geïntegreerd met de juiste technieken en materialen, waarna wij aan de hand van een planning de keuken verbouwen.

De eerste stap is vervolgens het strippen en afvoeren van de oude keuken. Daarna worden bestaande elektra- en gasaansluitingen gecontroleerd en waar mogelijk vervangen. Als leidingen omgelegd moeten worden, dan voeren wij dit ook uit. Met een sleuvenfrees maken wij holtes in de muur om de leidingen in weg te werken. Als de leidingen liggen, stuken we de muur weer netjes dicht.

Alles is nu voorbereid om de keuken te installeren. Kastjes worden opgehangen, apparaten worden geplaatst en het keukenblad wordt gemonteerd. Hierna werken wij aan een uitstekende afwerking. Ons klusbedrijf is zeer bedreven in schilderwerk, stuken, metselen en betegelen.

Keukenrenovatie in Leiden

Wilt u uw keuken laten verbouwen in Leiden en omgeving? Neemt u dan gratis en vrijblijvend contact op voor een adviesafspraak voor keukenrenovatie bij u thuis. U kunt ons gerust bellen op 085 - 106 1600 of het contactformulier invullen.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een klussen die werkzaam is in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606