071 - 799 80 93

Klusbedrijf in Leiden

Betaalbare keukenrenovatie in Leiden

Droomt u van een vernieuwde keuken? Heeft u twee linkerhanden of heeft u geen tijd om uw keuken zelf aan te passen? Klusbedrijf Leiden staat voor u klaar! In de regio van Leiden zijn wij al meer dan vijftien jaar de specialist op het gebied van keukenrenovatie. Wij weten precies waar in uw geval mogelijkheden liggen en hoe we uw keuken betaalbaar kunnen renoveren.

Keuken renoveren of vervangen?

Keukenrenovatie is een makkelijke, relatief goedkope manier om uw keuken nieuw leven in te blazen. U kunt hierbij denken aan het vervangen van kastdeurtjes, apparatuur aanpassen, andere grepen, etc. Dit zorgt niet alleen voor een nieuwe uitstraling in uw woning, het werkt ook waardeverhogend.

U zult echter wel de afweging moeten maken of u inderdaad wilt kiezen voor renovatie of beter geheel een nieuwe keuken kunt laten installeren. Afhankelijk van de hoeveelheid aanpassingen die u voor ogen heeft, is het soms zelfs goedkoper om een nieuwe keuken te laten plaatsen. Het is zonde als u nu allerlei renovaties laat uitvoeren, terwijl u dan over twee jaar de keuken alsnog moet vervangen. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken en te bekijken wat voor u de beste optie is.

Hoe werkt keukenvervanging?

Een volledige keukenrenovatie begint bij het opstellen van een verbouwingsplan. Uw wensen worden geïntegreerd met de juiste technieken en materialen, waarna wij aan de hand van een planning de keuken verbouwen.

De eerste stap is vervolgens het strippen en afvoeren van de oude keuken. Daarna worden bestaande elektra- en gasaansluitingen gecontroleerd en waar mogelijk vervangen. Als leidingen omgelegd moeten worden, dan voeren wij dit ook uit. Met een sleuvenfrees maken wij holtes in de muur om de leidingen in weg te werken. Als de leidingen liggen, stuken we de muur weer netjes dicht.

Alles is nu voorbereid om de keuken te installeren. Kastjes worden opgehangen, apparaten worden geplaatst en het keukenblad wordt gemonteerd. Hierna werken wij aan een uitstekende afwerking. Ons klusbedrijf is zeer bedreven in schilderwerk, stuken, metselen en betegelen.

Keukenrenovatie in Leiden

Wilt u uw keuken laten verbouwen in Leiden en omgeving? Neemt u dan gratis en vrijblijvend contact op voor een adviesafspraak voor keukenrenovatie bij u thuis. U kunt ons gerust bellen op 071 - 799 80 93 of het contactformulier invullen.

Werkgebied

Leiden, Oegstgeest, Katwijk, Valkenburg, Voorschoten, Zoetermeer, Alphen aan Den Rijn, Noordwijk en Sassenheim.

Waarom Klusbedrijf Leiden

 • Jarenlange ervaring
 • Badkamer en keukenrenovaties
 • Vakmanschap en scherpe prijzen

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Diensten

 • Montage
 • Installatie
 • Schilderwerk
 • Stucwerk
 • Tegelwerk
 • Metselwerk
 • Beoordelingen

  Het is voor ons van groot belang dat u als klant tevreden bent. Lees wat klanten van onze diensten vinden.

  Hoofdvestiging