0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Klusbedrijf Leiden
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een klusbedrijf in Leiden?

Wij brengen u snel in contact met een klusbedrijf die werkzaam is in Leiden

Betaalbare keukenrenovatie in Leiden

Droomt u van een vernieuwde keuken? Heeft u twee linkerhanden of heeft u geen tijd om uw keuken zelf aan te passen? Klusbedrijf Leiden staat voor u klaar! In de regio van Leiden zijn wij al meer dan vijftien jaar de specialist op het gebied van keukenrenovatie. Wij weten precies waar in uw geval mogelijkheden liggen en hoe we uw keuken betaalbaar kunnen renoveren.

Keuken renoveren of vervangen?

Keukenrenovatie is een makkelijke, relatief goedkope manier om uw keuken nieuw leven in te blazen. U kunt hierbij denken aan het vervangen van kastdeurtjes, apparatuur aanpassen, andere grepen, etc. Dit zorgt niet alleen voor een nieuwe uitstraling in uw woning, het werkt ook waardeverhogend.

U zult echter wel de afweging moeten maken of u inderdaad wilt kiezen voor renovatie of beter geheel een nieuwe keuken kunt laten installeren. Afhankelijk van de hoeveelheid aanpassingen die u voor ogen heeft, is het soms zelfs goedkoper om een nieuwe keuken te laten plaatsen. Het is zonde als u nu allerlei renovaties laat uitvoeren, terwijl u dan over twee jaar de keuken alsnog moet vervangen. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken en te bekijken wat voor u de beste optie is.

Hoe werkt keukenvervanging?

Een volledige keukenrenovatie begint bij het opstellen van een verbouwingsplan. Uw wensen worden geïntegreerd met de juiste technieken en materialen, waarna wij aan de hand van een planning de keuken verbouwen.

De eerste stap is vervolgens het strippen en afvoeren van de oude keuken. Daarna worden bestaande elektra- en gasaansluitingen gecontroleerd en waar mogelijk vervangen. Als leidingen omgelegd moeten worden, dan voeren wij dit ook uit. Met een sleuvenfrees maken wij holtes in de muur om de leidingen in weg te werken. Als de leidingen liggen, stuken we de muur weer netjes dicht.

Alles is nu voorbereid om de keuken te installeren. Kastjes worden opgehangen, apparaten worden geplaatst en het keukenblad wordt gemonteerd. Hierna werken wij aan een uitstekende afwerking. Ons klusbedrijf is zeer bedreven in schilderwerk, stuken, metselen en betegelen.

Keukenrenovatie in Leiden

Wilt u uw keuken laten verbouwen in Leiden en omgeving? Neemt u dan gratis en vrijblijvend contact op voor een adviesafspraak voor keukenrenovatie bij u thuis. U kunt ons gerust bellen op 0800 255 3733 of het contactformulier invullen.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Leiden en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606